“Protestat do të jenë ndryshe”, Berisha: Do të nisin pas një përgatitjeje të gjithanshme dhe nuk do të ndërpriten

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:02

“Protestat do të jenë ndryshe”, Berisha: Do të nisin pas një përgatitjeje të gjithanshme dhe nuk do të ndërpriten

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:02

Partia Demokratike do të nisë protestat pas një përgatitjeje psikologjike, politike dhe të gjithanshme. Kështu iu përgjigj Sali Berisha interesit të gazetarëve kur u pyet se kur do të nisin protestat e opozitës, por pa dhënë një datë të saktë. Sipas tij protestat do të jenë të një lloji tjetër dhe jo si ato që kemi parë deri më tani.

“Protestat do të jenë ndryshe”, Berisha: Do të nisin pas një përgatitjeje të gjithanshme dhe nuk do të ndërpriten

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:02

Partia Demokratike do të nisë protestat pas një përgatitjeje psikologjike, politike dhe të gjithanshme. Kështu iu përgjigj Sali Berisha interesit të gazetarëve kur u pyet se kur do të nisin protestat e opozitës, por pa dhënë një datë të saktë. Sipas tij protestat do të jenë të një lloji tjetër dhe jo si ato që kemi parë deri më tani.