Protestat në RMV, “në Shkup ankohen për identitetin maqedonas, por të jenë po aq të ndjeshëm ndaj faktorit shqiptar”

Publikuar më: 11/7/2022, ora 21:43

Protestat në RMV, “në Shkup ankohen për identitetin maqedonas, por të jenë po aq të ndjeshëm ndaj faktorit shqiptar”

Publikuar më: 11/7/2022, ora 21:43

Maqedonia e Veriut ka qenë vendngjarja e një seri protestash nga opozita dhe elementë nacionalistë që kundërshtojnë propozimin francez për marrëveshje me Bullgarinë, në kuadër të fillimit të bisedimeve me BE. Por kur do të mbahet seanca për miratimin e propozimit francez, dhe si duhet të reagojë faktori shqiptar?

Protestat në RMV, “në Shkup ankohen për identitetin maqedonas, por të jenë po aq të ndjeshëm ndaj faktorit shqiptar”

Publikuar më: 11/7/2022, ora 21:43

Maqedonia e Veriut ka qenë vendngjarja e një seri protestash nga opozita dhe elementë nacionalistë që kundërshtojnë propozimin francez për marrëveshje me Bullgarinë, në kuadër të fillimit të bisedimeve me BE. Por kur do të mbahet seanca për miratimin e propozimit francez, dhe si duhet të reagojë faktori shqiptar?