Protestat për Klodian Rashën, qëlluan me gurë policinë, gjykata dënon me burg 4 të rinjtë

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:30

Protestat për Klodian Rashën, qëlluan me gurë policinë, gjykata dënon me burg 4 të rinjtë

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:30

Të pandehurit Kliton e Klodian Rexha, Serdar Reçi e Mariglen Kuqo u fajësuan për veprat penale të “organizim dhe pjesëmarrje në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “kundërshtimi i punonjësit të policisë së rendit publik” dhe “pengimi i qarkullimit të mjeteve të transportit”, të kryera në protestën e 10 dhjetorit 2020.

Protestat për Klodian Rashën, qëlluan me gurë policinë, gjykata dënon me burg 4 të rinjtë

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:30

Të pandehurit Kliton e Klodian Rexha, Serdar Reçi e Mariglen Kuqo u fajësuan për veprat penale të “organizim dhe pjesëmarrje në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “kundërshtimi i punonjësit të policisë së rendit publik” dhe “pengimi i qarkullimit të mjeteve të transportit”, të kryera në protestën e 10 dhjetorit 2020.