Protestat, policia përdori dy lloje gazi lotsjellës ndaj turmës – A2

Protestat, policia përdori dy lloje gazi lotsjellës ndaj turmës

Ashtu si dhe në protestën e parë te Kryeministria edhe përballë Parlamentit, policia përdori gaz lotsjellës kundër protestuesve.

Shkarkoni aplikacionin e A2