Protestë dhe jo alternativë? PD thotë se aksioni është dypalësh – A2

Protestë dhe jo alternativë? PD thotë se aksioni është dypalësh

I ftuar në Ditarin e orës 9:00: Dorian Teliti, drejtor kabineti i kreut të Partisë Demokratike.