Protestë në parlament, opozita mblidhet në orën 17.00 përpara Kuvendit

Publikuar më: 13/2/2023, ora 10:01

Protestë në parlament, opozita mblidhet në orën 17.00 përpara Kuvendit

Publikuar më: 13/2/2023, ora 10:01

E hëna është shpallur ditë zie kombëtare në nder të viktimave të tërmetit në Turqi. Megjithatë, administrata do të jetë në punë dhe Parlamenti do të jetë sot në një diskutim të lirë ku deputetët pritet të raportojnë për Javën e Gjelbër. Fjorela Beleshi tregon se çfarë mund të presim nga seanca e sotme dhe protesta e opozitës.

Protestë në parlament, opozita mblidhet në orën 17.00 përpara Kuvendit

Publikuar më: 13/2/2023, ora 10:01

E hëna është shpallur ditë zie kombëtare në nder të viktimave të tërmetit në Turqi. Megjithatë, administrata do të jetë në punë dhe Parlamenti do të jetë sot në një diskutim të lirë ku deputetët pritet të raportojnë për Javën e Gjelbër. Fjorela Beleshi tregon se çfarë mund të presim nga seanca e sotme dhe protesta e opozitës.