Protestohet në Pogradec, të moshuarit e quajnë qesharake rritjen me 6% të pensioneve

Publikuar më: 28/9/2022, ora 15:20

Protestohet në Pogradec, të moshuarit e quajnë qesharake rritjen me 6% të pensioneve

Publikuar më: 28/9/2022, ora 15:20

Të pamundur për të përballuar jetesën edhe pas njoftimit për rritjen e pensioneve me 6 për qind, shoqata e pensionisteve dhe ato që kanë punuar në minierë në qytetin e Pogradecit, kanë protestuar. Ata kanë kërkuar që qeveria t’i kompensojë në vlerën e rritjes së çmimeve, ndërsa shpresojnë që protesta e tyre të shërbejë si shkëndije edhe për të tjerët që ndodhen në vështirësi ekonomike.

Protestohet në Pogradec, të moshuarit e quajnë qesharake rritjen me 6% të pensioneve

Publikuar më: 28/9/2022, ora 15:20

Të pamundur për të përballuar jetesën edhe pas njoftimit për rritjen e pensioneve me 6 për qind, shoqata e pensionisteve dhe ato që kanë punuar në minierë në qytetin e Pogradecit, kanë protestuar. Ata kanë kërkuar që qeveria t’i kompensojë në vlerën e rritjes së çmimeve, ndërsa shpresojnë që protesta e tyre të shërbejë si shkëndije edhe për të tjerët që ndodhen në vështirësi ekonomike.