Protestuesit bllokojnë televizionin shtetëror, Vučić largohet nga dera e pasme

Protesta e opozitës pranë televizionit shtetëror serb ku Aleksandar Vučić po jepte një intervistë, detyroi presidentin të përdorte derën e pasme të godinës. Opozita e akuzon Vučić për kontroll të mediave dhe korrupsion.