Protestuesit me gurë, policia i shpërndan me gaz dhe ujë – A2

Protestuesit me gurë, policia i shpërndan me gaz dhe ujë

Pas 2 orësh grumbullimi e disa marshimesh para Kryeministrisë, protesta mori një kthesë të papritur. Përkrahësit e opozitës, të orientuar nga drejtuesit e saj, iu drejtuan Kuvendit të Shqipërisë, atje ku kishin protestuar dhe 2 herë të tjera. Lëvizja e gjeti të pa përgatitur Policinë e Shtetit, e cila kishte pozicionuar në godinën e Parlamentit vetëm pak efektivë.