Protestuesit qëllojnë me sende të forta në drejtim të policisë – A2

Protestuesit qëllojnë me sende të forta në drejtim të policisë

Është tensionuar edhe më shumë situata në protestën e opozitës para Parlamentit. Përveç shashkave dhe tymueseve, protestuesit i kanë vënë flakën një gome makine në hyrje të kuvendit. Forcat e ndërhyrjes së shpejtë janë afruar në gardhin rrethues dhe kanë dalë në rresht të parë, për të shmangur përshkallëzimin e situatës.