Protestuesja e dhunuar tregon për A2 se çfarë ndodhi më 9 Maj

Zonja Ira Kurti, ekonomistja me pasaportë shqiptare e kanadeze, e cila doli të protestonte për një sërë kauzash si qytetare në fundjavë: ndryshimet në Kodin Penal për pandeminë, parregullsitë, këmbëngulja për shembjen e Teatrit Kombëtar, por ajo nuk u kthye në shtëpi si qytetare, por përfundoi duke marrë shërbim mjekësor në spital dhe pyetje në komisariat.