Protokollet e sigurisë, ekspertja e ekonomisë: Bizneset janë të papërgatitura

Sot ishte faza e dytë e rihapjes së bizneseve. Kategori të ndryshme nga sot, sipas udhëzimeve do të kryejnë aktivitetin e tyre deri në orën 17:30. Megjithatë, biznesi rikthehet në aktivitet pas një situate të pazakontë dhe me një krizë të fortë ekonomike.

Ekspertja e ekonomisë, Elisabeta Katija u shpreh në A2 se shumë biznese janë të papërgatitura për të zbatuar protokollet e sigurisë.