Prova ulëritëse për inceneratorët, Bozdo: Nëse SPAK nuk vepron refoma në drejtësi, e dështuar

Publikuar më: 26/10/2020, ora 09:25

Prova ulëritëse për inceneratorët, Bozdo: Nëse SPAK nuk vepron refoma në drejtësi, e dështuar

Publikuar më: 26/10/2020, ora 09:25

Nëse SPAK nuk vepron për inceneratorët, reforma në drejtësi është e dështuar. Kështu është shprehur në studion e “Dita Jonë” në A2 CNN, përfaqësuesi i PD-së Eno Bozdo. Sipas tij procedura që është ndjekur është tërësisht korruptive që implikon kreun e qeversë dhe ministrat e tij.

Prova ulëritëse për inceneratorët, Bozdo: Nëse SPAK nuk vepron refoma në drejtësi, e dështuar

Publikuar më: 26/10/2020, ora 09:25

Nëse SPAK nuk vepron për inceneratorët, reforma në drejtësi është e dështuar. Kështu është shprehur në studion e “Dita Jonë” në A2 CNN, përfaqësuesi i PD-së Eno Bozdo. Sipas tij procedura që është ndjekur është tërësisht korruptive që implikon kreun e qeversë dhe ministrat e tij.