Provat para Botërorit, Calja përsërit rezultatin e medaljes së artë para një viti

Publikuar më: 24/11/2022, ora 14:38

Provat para Botërorit, Calja përsërit rezultatin e medaljes së artë para një viti

Publikuar më: 24/11/2022, ora 14:38

Briken Calja kërkon të përsërisë suksesin e një viti më parë në botëror ku u shpall kampion bote. Shtangisti bëri provat zyrtare dhe regjistroi të njëjtin rezultat që mori dhe medaljen e artë. Gara e tij e parë është në 9 dhjetor në Kolumbi.

Provat para Botërorit, Calja përsërit rezultatin e medaljes së artë para një viti

Publikuar më: 24/11/2022, ora 14:38

Briken Calja kërkon të përsërisë suksesin e një viti më parë në botëror ku u shpall kampion bote. Shtangisti bëri provat zyrtare dhe regjistroi të njëjtin rezultat që mori dhe medaljen e artë. Gara e tij e parë është në 9 dhjetor në Kolumbi.