Provimet e Maturës zhvillohen në salla të mëdha, “shkollat kopjace” nën lupë

Publikuar më: 31/3/2023, ora 15:33

Provimet e Maturës zhvillohen në salla të mëdha, “shkollat kopjace” nën lupë

Publikuar më: 31/3/2023, ora 15:33

30 mijë gjimnazistë po përgatiten për provimet e Maturës. Ministria e Arsimit po përmbyll planin që synon shmangien e fiktivitetit të notave dhe daljen e tezes para hyrjes së maturantëve në provime.

Provimet e Maturës zhvillohen në salla të mëdha, “shkollat kopjace” nën lupë

Publikuar më: 31/3/2023, ora 15:33

30 mijë gjimnazistë po përgatiten për provimet e Maturës. Ministria e Arsimit po përmbyll planin që synon shmangien e fiktivitetit të notave dhe daljen e tezes para hyrjes së maturantëve në provime.