Provimet nga shtëpia, universitetet zgjedhin online. Mjekësia, notat nga spitalet

Universitetet po shkojnë drejt provimeve online. Pas vendimit të Komitetit të Ekspertëve dhe me rendimin e situatës nga pandemia, pjesa më e madhe e shkollave të larta nuk do t’i kthejnë studentët në auditorë.