Provimi elektronik i maturës, ndryshimet te programet e pranimit

Publikuar më: 12/7/2022, ora 08:42

Provimi elektronik i maturës, ndryshimet te programet e pranimit

Publikuar më: 12/7/2022, ora 08:42

Ministrja e Arsimit dhe Sportit ka propozuar ndryshime, të cilat bëjnë që vitin e ardhshëm të pilotohet një provim elektronik i vëzhguar, për pranimin në programet universitare të studimit, që janë shumë të kërkuara, siç është programi Mjekësi e Përgjithshme apo stomatologji. Këto ndryshime u diskutuan në Dita Jonë me ekspertin e arsimit Fatmir Vejsiu.

Provimi elektronik i maturës, ndryshimet te programet e pranimit

Publikuar më: 12/7/2022, ora 08:42

Ministrja e Arsimit dhe Sportit ka propozuar ndryshime, të cilat bëjnë që vitin e ardhshëm të pilotohet një provim elektronik i vëzhguar, për pranimin në programet universitare të studimit, që janë shumë të kërkuara, siç është programi Mjekësi e Përgjithshme apo stomatologji. Këto ndryshime u diskutuan në Dita Jonë me ekspertin e arsimit Fatmir Vejsiu.