Provimi i anglishtes, gjimnazistët kryejnë testin e parë të maturës

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:06

Provimi i anglishtes, gjimnazistët kryejnë testin e parë të maturës

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:06

Gjimnazistët janë testuar këtë të enjte në provimin e parë të maturës, atë të anglishtes. Pas 2 orë e gjysmë përballë tezës, ata shprehen se hartimi ishte korrekt dhe se presin të njëjtën mënyrë hartuese edhe në provimet e radhës.

Provimi i anglishtes, gjimnazistët kryejnë testin e parë të maturës

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:06

Gjimnazistët janë testuar këtë të enjte në provimin e parë të maturës, atë të anglishtes. Pas 2 orë e gjysmë përballë tezës, ata shprehen se hartimi ishte korrekt dhe se presin të njëjtën mënyrë hartuese edhe në provimet e radhës.