Provimi i Gjuhës së Huaj, masat e reja shtesë nuk frenuan fenomenin e vjetër të daljes së tezës

Publikuar më: 1/6/2023, ora 17:11

Provimi i Gjuhës së Huaj, masat e reja shtesë nuk frenuan fenomenin e vjetër të daljes së tezës

Publikuar më: 1/6/2023, ora 17:11

Rreth 30 mijë gjimnazistë zhvilluan provimin e parë të Maturës Shtetërore, atë të gjuhës së huaj. Ndryshe nga vitet e shkuara, testi që zgjati për 2 orë e gjysmë u zhvillua në salla të hapura, të cilat u mbikëqyrën nga 7 mijë e 800 mësues në të gjithë vendit dhe nën mbikëqyrjen e kamerave. Megjithatë, masat e reja nuk frenuan fenomenin e vjetër të daljes së tezës.

Provimi i Gjuhës së Huaj, masat e reja shtesë nuk frenuan fenomenin e vjetër të daljes së tezës

Publikuar më: 1/6/2023, ora 17:11

Rreth 30 mijë gjimnazistë zhvilluan provimin e parë të Maturës Shtetërore, atë të gjuhës së huaj. Ndryshe nga vitet e shkuara, testi që zgjati për 2 orë e gjysmë u zhvillua në salla të hapura, të cilat u mbikëqyrën nga 7 mijë e 800 mësues në të gjithë vendit dhe nën mbikëqyrjen e kamerave. Megjithatë, masat e reja nuk frenuan fenomenin e vjetër të daljes së tezës.