Provokimi në parlament, Berisha ulet mes socialistëve dhe bën thirrje për grevë të përgjithshme

Publikuar më: 22/9/2022, ora 18:56

Provokimi në parlament, Berisha ulet mes socialistëve dhe bën thirrje për grevë të përgjithshme

Publikuar më: 22/9/2022, ora 18:56

Sali Berisha bëri thirrje për grevë të përgjithshme për të larguar qeverinë që sipas tij ka si qëllim vetëm vjedhjen qytetarëve. Kryedemokrati habiti teksa priti radhën për në foltoren e kuvendit i ulur në krahun e mazhorancës duke dhënë një mesazh për socialistët. Mesazh që u mor si si një provokim nga kreu i grupit më të madh parlamentarTaulant Balla i cili paralajmëroi shpalljen e Berishës non grata edhe nga BE.

Provokimi në parlament, Berisha ulet mes socialistëve dhe bën thirrje për grevë të përgjithshme

Publikuar më: 22/9/2022, ora 18:56

Sali Berisha bëri thirrje për grevë të përgjithshme për të larguar qeverinë që sipas tij ka si qëllim vetëm vjedhjen qytetarëve. Kryedemokrati habiti teksa priti radhën për në foltoren e kuvendit i ulur në krahun e mazhorancës duke dhënë një mesazh për socialistët. Mesazh që u mor si si një provokim nga kreu i grupit më të madh parlamentarTaulant Balla i cili paralajmëroi shpalljen e Berishës non grata edhe nga BE.