Provokimi në parlament, Berisha ulet mes socialistëve dhe bën thirrje për grevë të përgjithshme

Publikuar më: 22/9/2022, ora 17:48

Provokimi në parlament, Berisha ulet mes socialistëve dhe bën thirrje për grevë të përgjithshme

Publikuar më: 22/9/2022, ora 17:48

Sali Berisha bëri thirrje për grevë të përgjithshme për të larguar qeverinë që sipas tij ka si qëllim vetëm vjedhjen qytetarëve. Kryedemokrati habiti teksa priti radhën për në foltoren e Kuvendit i ulur në krahun e mazhorancës duke dhënë një mesazh për socialistët. Mesazh që u mor si një provokim nga kreu i grupit më të madh parlamentar Taulant Balla i cili paralajmëroi shpalljen e Berishës non grata edhe nga BE.

Provokimi në parlament, Berisha ulet mes socialistëve dhe bën thirrje për grevë të përgjithshme

Publikuar më: 22/9/2022, ora 17:48

Sali Berisha bëri thirrje për grevë të përgjithshme për të larguar qeverinë që sipas tij ka si qëllim vetëm vjedhjen qytetarëve. Kryedemokrati habiti teksa priti radhën për në foltoren e Kuvendit i ulur në krahun e mazhorancës duke dhënë një mesazh për socialistët. Mesazh që u mor si një provokim nga kreu i grupit më të madh parlamentar Taulant Balla i cili paralajmëroi shpalljen e Berishës non grata edhe nga BE.