PS debat me veten! Opozita nis javën me oponencë jashtë Kuvendit

I ftuar në “A2 Debat”, opinionisti dhe gazetari Enton Abilekaj komentoi “djegien” e debateve nga ana e kryeministrit, i cili mësohet se ka ndaluar socialistët të jenë të pranishëm në përballje me demokratët që tashmë kanë dorëzuar mandatin e deputetit.