PS dhe PD në Kuvend, përballje apo bashkëqeverisje?

Publikuar më: 9/9/2021, ora 10:07

PS dhe PD në Kuvend, përballje apo bashkëqeverisje?

Publikuar më: 9/9/2021, ora 10:07

Analisti Ilir Kalemaj i ftuar në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN për të folur për zhvillimet e fundit politike.