PS dhe PD të ndarë, por çfarë kanë në dorë institucionet?

Juristi dhe ish-kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi, ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN, nga ku foli për situatën aktuale të krijuar pas anulimit të datës 30 qershor për mbajtjen e zgjedhjeve dhe si duhet të veprojë Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Shkarkoni aplikacionin e A2