PS drejt 30 qershorit, opozita këmbëngul për largimin e Ramës – A2

PS drejt 30 qershorit, opozita këmbëngul për largimin e Ramës

Kriza politike, afrimi i ditës së zgjedhjeve dhe reagimet e palëve, në analizën e Aristir Lumezit, zv/kryeredaktor i Gazetës “Panorama”.