PS feston 31-vjetorin, Petro Koçi: Ka qenë parti më e vuajtur se PD, kjo gjë i ka bërë mirë

Publikuar më: 13/6/2022, ora 21:04

PS feston 31-vjetorin, Petro Koçi: Ka qenë parti më e vuajtur se PD, kjo gjë i ka bërë mirë

Publikuar më: 13/6/2022, ora 21:04

Partia Socialiste ka festuar përvjetorin e saj. Petro Koçi ka kaluar të gjithë etapat e Partisë Socialiste, duke mbajtur edhe poste të rëndësishme gjatë këtyre 31 viteve. Si e gjykon ai këtë rrugëtim? Në A2 CNN, ai kujton momentet e tij më të mira dhe më të vështira, ku përjetimi personal gërshetohet me atë të partisë.

PS feston 31-vjetorin, Petro Koçi: Ka qenë parti më e vuajtur se PD, kjo gjë i ka bërë mirë

Publikuar më: 13/6/2022, ora 21:04

Partia Socialiste ka festuar përvjetorin e saj. Petro Koçi ka kaluar të gjithë etapat e Partisë Socialiste, duke mbajtur edhe poste të rëndësishme gjatë këtyre 31 viteve. Si e gjykon ai këtë rrugëtim? Në A2 CNN, ai kujton momentet e tij më të mira dhe më të vështira, ku përjetimi personal gërshetohet me atë të partisë.