PS kthehet në punë, Rama mbledh në Elbasan grupin parlamentar

Socialistët nisin sezonin e ri politik përpara seancës së parë të Kuvendit më 7 shtator. Gazetarja e A2, Karapanço sjell detaje nga kjo mbledhje ku do të diskutohet dhe për fushatën elektorale.