PS, mazhorancë dhe në pushtet vendor; opozita në shesh – A2

PS, mazhorancë dhe në pushtet vendor; opozita në shesh

I ftuar në Ditari, drejtori i gazetës “Liberale”, Ervis Iljazaj

Shkarkoni aplikacionin e A2