PS mbledh grupin parlamentar, zgjedhjet e 30 qershorit në fokus – A2

PS mbledh grupin parlamentar, zgjedhjet e 30 qershorit në fokus

Partia Socialiste ka mbledhur këtë të hënë grupin parlamentar dhe kryesinë, ku i pranishëm ka qenë edhe Kryeministri Edi Rama.