PS-PD, kritika ndaj KLP: Qeveria e prokurorëve nuk zbatoi rekomandimet e Kuvendit

Publikuar më: 4/7/2022, ora 16:07

PS-PD, kritika ndaj KLP: Qeveria e prokurorëve nuk zbatoi rekomandimet e Kuvendit

Publikuar më: 4/7/2022, ora 16:07

Si rrallë herë maxhornaca dhe opozita gjetën gjuhën e përbashkët në Kuvend, jo për ndonjë projektligj, por për të kritikuar Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Gjatë shqyrtimit të projektrezolutës për veprimtarinë vjetore të qeverisë së prokurorëve, PS dhe PD konstatuan njëzëri se ky institucion nuk ka zbatuar detyrat e lëna një vit më parë nga Kuvend, duke e adresuar si shqetësim në rekomandimet për vitin 2022.

PS-PD, kritika ndaj KLP: Qeveria e prokurorëve nuk zbatoi rekomandimet e Kuvendit

Publikuar më: 4/7/2022, ora 16:07

Si rrallë herë maxhornaca dhe opozita gjetën gjuhën e përbashkët në Kuvend, jo për ndonjë projektligj, por për të kritikuar Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Gjatë shqyrtimit të projektrezolutës për veprimtarinë vjetore të qeverisë së prokurorëve, PS dhe PD konstatuan njëzëri se ky institucion nuk ka zbatuar detyrat e lëna një vit më parë nga Kuvend, duke e adresuar si shqetësim në rekomandimet për vitin 2022.