PS pret PD dhe LSI, opozita në Parlament kërkon ndryshimin e sistemit – A2

PS pret PD dhe LSI, opozita në Parlament kërkon ndryshimin e sistemit

Mazhoranca dhe opozita në Parlament përplasen për reformën zgjedhore, ndërsa interesi i vetëm i socialistëve mbetet vota e emigrantëve.