PS, tre mandate radhazi. Nuk ndryshon skena politike,“surpriza” Tom Doshi

Publikuar më: 27/4/2021, ora 19:44

PS, tre mandate radhazi. Nuk ndryshon skena politike,“surpriza” Tom Doshi

Publikuar më: 27/4/2021, ora 19:44

Zgjedhjet parlamentare nuk sollën asnjë ndryshm në skenën politike shqiptare. Socialistët fituan mandatin e tretë radhazi. Opozita nuk arriti të sjellë rotacion politik dhe surprizë rezultoi partia e Tom Doshit, me tre mandate parlamentare.

PS, tre mandate radhazi. Nuk ndryshon skena politike,“surpriza” Tom Doshi

Publikuar më: 27/4/2021, ora 19:44

Zgjedhjet parlamentare nuk sollën asnjë ndryshm në skenën politike shqiptare. Socialistët fituan mandatin e tretë radhazi. Opozita nuk arriti të sjellë rotacion politik dhe surprizë rezultoi partia e Tom Doshit, me tre mandate parlamentare.