Pse Bullgaria u kujtua tani të bllokojë Maqedoninë e Veriut?

Publikuar më: 23/6/2022, ora 21:03

Pse Bullgaria u kujtua tani të bllokojë Maqedoninë e Veriut?

Publikuar më: 23/6/2022, ora 21:03

Pandi Gjata, producent i emisionit “Debat” në A2 CNN, komentoi veton bullgare ndaj Maqedonisë së Veriut dhe samitin e së enjtes në Bruksel.

Pse Bullgaria u kujtua tani të bllokojë Maqedoninë e Veriut?

Publikuar më: 23/6/2022, ora 21:03

Pandi Gjata, producent i emisionit “Debat” në A2 CNN, komentoi veton bullgare ndaj Maqedonisë së Veriut dhe samitin e së enjtes në Bruksel.