Pse duhet të shqetësohemi për shiun acid?

Publikuar më: 11/1/2020, ora 17:27

Pse duhet të shqetësohemi për shiun acid?

Publikuar më: 11/1/2020, ora 17:27

“Shiu! Duart e buta arkitekturore të të cilit kanë fuqi të presin gurët, dhe të gdhendin format madhështore të maleve”. Kur Henry Beecher shprehej kështu për shiun, nuk i referohej atij me molekula acidi. Sot në emisionin “Imagjinatë” do të flasim për një shi tepër të rrezikshëm.

Pse duhet të shqetësohemi për shiun acid?

Publikuar më: 11/1/2020, ora 17:27

“Shiu! Duart e buta arkitekturore të të cilit kanë fuqi të presin gurët, dhe të gdhendin format madhështore të maleve”. Kur Henry Beecher shprehej kështu për shiun, nuk i referohej atij me molekula acidi. Sot në emisionin “Imagjinatë” do të flasim për një shi tepër të rrezikshëm.