Pse emigrojnë shqiptarët? Histori azilantësh – A2

Pse emigrojnë shqiptarët? Histori azilantësh

Babai Ronaldos, ka një biznes të suksesshëm, në të cilin i biri po bashkëpunon. Por stabiliteti financiar nuk e ndali atë të kërkojë azil në Norvegji dhe të qëndrojë për 1 muaj e gjysmë atje, bashkë me emigrantë të tjerë në një kamp. Ndërsa historia e Almës është krejt ndryshe. Edhe ajo ishte 17 vjeç kur emigroi drejt Italisë, por në kushte krejt të tjera.