Pse i duhej ekonomisë eurobondi në këto momente? A2 Business Week 10/06/2020

Ridvan Bode, ish-ministër i Financave, anëtar i Këshillit Mbikëqyrës së BSH dhe Maksim Caslli, drejtor ekzekutiv i Deloitte Shqipëri dhe Kosovë, ishin të ftuar në A2 Business Week, ku folën pikërisht për eurobondin.