Pse karantina dhe pandemia kanë rritur krimet në rrjet?

Europol publikoi një raport të detajuar mbi krimin kibernetik gjatë periudhës së pandemisë. Gazetari Julian Kasapi sjell detaje se kush janë krimet më të zakonshme online në këtë kohë.