Pse kërkohen pikërisht tani më shumë rezultate nga SPAK?

Publikuar më: 12/5/2022, ora 20:12

Pse kërkohen pikërisht tani më shumë rezultate nga SPAK?

Publikuar më: 12/5/2022, ora 20:12

Arben Kraja, kreu i SPAK, tha këtë të enjte se prokuroria funksionon me bazë provash dhe duke zbatuar ligjin. Por a bo e bën një gjë të tillë kjo strukturë për sa kohë Edi Rama i ka mëshuar hetimit të disa dosjeve të bujshme?

Pse kërkohen pikërisht tani më shumë rezultate nga SPAK?

Publikuar më: 12/5/2022, ora 20:12

Arben Kraja, kreu i SPAK, tha këtë të enjte se prokuroria funksionon me bazë provash dhe duke zbatuar ligjin. Por a bo e bën një gjë të tillë kjo strukturë për sa kohë Edi Rama i ka mëshuar hetimit të disa dosjeve të bujshme?