Pse LSI dhe PD nuk dolën në zgjedhje me listë të përbashkët? Vasili përgjigjet në “Debat”

Publikuar më: 1/11/2021, ora 20:47

Pse LSI dhe PD nuk dolën në zgjedhje me listë të përbashkët? Vasili përgjigjet në “Debat”

Publikuar më: 1/11/2021, ora 20:47

Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, u pyet në “Debat” nga Alba Alishani mbi vendimin për të mos dalë në zgjedhje me lista të përbashkëta me Partinë Demokratike.

Pse LSI dhe PD nuk dolën në zgjedhje me listë të përbashkët? Vasili përgjigjet në “Debat”

Publikuar më: 1/11/2021, ora 20:47

Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, u pyet në “Debat” nga Alba Alishani mbi vendimin për të mos dalë në zgjedhje me lista të përbashkëta me Partinë Demokratike.