Pse mazhoranca po ndjek dy standarde për mandatin e Arben Ahmetaj dhe Fredi Belerit?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 22:23

Pse mazhoranca po ndjek dy standarde për mandatin e Arben Ahmetaj dhe Fredi Belerit?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 22:23