Pse në Shqipëri nuk luhet futboll?

Futbolli shqiptar vijon të mos luhet, ndërsa Federata Shqiptare e Futbollit vijon bojkotin në pritje që qeveria të plotësojë kushtet ekonomike dhe financiare që klubet kërkojnë. Gazetari Erald Kodheli dha më shumë detaje mbi këtë çështje në Dita Jonë.