Pse nuk arriti Nisma Thurje të futej në Parlament? Shabani: Përpjekja vijon. Do garojmë në zgjedhjet bashkiake

Publikuar më: 10/5/2021, ora 09:17

Pse nuk arriti Nisma Thurje të futej në Parlament? Shabani: Përpjekja vijon. Do garojmë në zgjedhjet bashkiake

Publikuar më: 10/5/2021, ora 09:17

Sistemi zgjedhor, i padrejtë dhe pabarazia ekonomike, ishin disa nga faktorët që nuk lejuan hyrjen në parlament të forcave të reja politike. Këtë mendim ndau në “Dita Jonë” kreu i Nismës Thurje Endri Shabani. Ai shprehu vendosmërinë për të vijuar aksionin dhe konfirmoi pjesëmarrjen në zgjedhjet bashkiake. Shabani thekson se e rëndësishme është që të fitojë modeli.

Pse nuk arriti Nisma Thurje të futej në Parlament? Shabani: Përpjekja vijon. Do garojmë në zgjedhjet bashkiake

Publikuar më: 10/5/2021, ora 09:17

Sistemi zgjedhor, i padrejtë dhe pabarazia ekonomike, ishin disa nga faktorët që nuk lejuan hyrjen në parlament të forcave të reja politike. Këtë mendim ndau në “Dita Jonë” kreu i Nismës Thurje Endri Shabani. Ai shprehu vendosmërinë për të vijuar aksionin dhe konfirmoi pjesëmarrjen në zgjedhjet bashkiake. Shabani thekson se e rëndësishme është që të fitojë modeli.