Pse nuk formalizohen fermerët? Kote: Të përfundojë marrja e certifikatave të pronësisë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 23:07

Pse nuk formalizohen fermerët? Kote: Të përfundojë marrja e certifikatave të pronësisë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 23:07

Pyetjes se pse nuk formalizohen fermerët, zv.ministri Dhimitër Kote iu përgjigj se kjo çështje mbyllet me marrjen e certifikatës së pronësisë. Sipas tij pas kësaj këta fermerë kanë të drejtë të aplikojën dhe përfitojnë nga skemat mbështetëse. Ai nuk përjashtoi as frikën që kanë fermerët për të paguar detyrimet në shtet në rast formalizimi.

Pse nuk formalizohen fermerët? Kote: Të përfundojë marrja e certifikatave të pronësisë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 23:07

Pyetjes se pse nuk formalizohen fermerët, zv.ministri Dhimitër Kote iu përgjigj se kjo çështje mbyllet me marrjen e certifikatës së pronësisë. Sipas tij pas kësaj këta fermerë kanë të drejtë të aplikojën dhe përfitojnë nga skemat mbështetëse. Ai nuk përjashtoi as frikën që kanë fermerët për të paguar detyrimet në shtet në rast formalizimi.