Pse PD nuk mundi të krijojë një figurë me kredibilitet në këto vite? Përgjigjet Nishani

Publikuar më: 5/11/2021, ora 21:49

Pse PD nuk mundi të krijojë një figurë me kredibilitet në këto vite? Përgjigjet Nishani

Publikuar më: 5/11/2021, ora 21:49

Pyetjes se pse nuk mundi Partia Demokratike të krijojë në këto 8 vite një figurë të besueshme që të mso pritej ende nga Sali Berisha për lëvizje dhe ndryshim, ish presidenti Bujar Nishani thotë se kjo varet nga besueshmëria dhe integriteti. Në Intervistën me Merita Haklajn, ai tregon kontrastin mes dy liderëve Berishës dhe Bashës.

Pse PD nuk mundi të krijojë një figurë me kredibilitet në këto vite? Përgjigjet Nishani

Publikuar më: 5/11/2021, ora 21:49

Pyetjes se pse nuk mundi Partia Demokratike të krijojë në këto 8 vite një figurë të besueshme që të mso pritej ende nga Sali Berisha për lëvizje dhe ndryshim, ish presidenti Bujar Nishani thotë se kjo varet nga besueshmëria dhe integriteti. Në Intervistën me Merita Haklajn, ai tregon kontrastin mes dy liderëve Berishës dhe Bashës.