Pse qeveria vendosi të marrë nën menaxhimin 15 ujësjellës?

Përditësuar më: 13/5/2022, ora 20:39

Pse qeveria vendosi të marrë nën menaxhimin 15 ujësjellës?

Përditësuar më: 13/5/2022, ora 20:39

Për të folur për vendimin e qeverisë për të marrë në menaxhim 15 ujësjellës dhe si është situata në ndërmarrjet e tjera të ujësjellës-kanalizimeve, foli në Business News Klevis Jahaj, drejtor i agjencisë Kombëtare të Ujësjellës-Kanalizimeve dhe infrastrukturës së Mbetjeve.

Pse qeveria vendosi të marrë nën menaxhimin 15 ujësjellës?

Përditësuar më: 13/5/2022, ora 20:39

Për të folur për vendimin e qeverisë për të marrë në menaxhim 15 ujësjellës dhe si është situata në ndërmarrjet e tjera të ujësjellës-kanalizimeve, foli në Business News Klevis Jahaj, drejtor i agjencisë Kombëtare të Ujësjellës-Kanalizimeve dhe infrastrukturës së Mbetjeve.