Pse rebelohen studentët? – A2

Pse rebelohen studentët?

Shpërthime të moshës dhe revoltë ndaj prindërve për pakënaqësi të ndryshme. Kështu i cilësojnë psikologët largimet e adoleshentëve me dëshirë nga shtëpia.

Shkarkoni aplikacionin e A2