Pse u largua Ahmetaj? Çipa: Nuk do të “çmontohet” deri në zgjedhjet lokale

Publikuar më: 28/9/2022, ora 20:46

Pse u largua Ahmetaj? Çipa: Nuk do të “çmontohet” deri në zgjedhjet lokale

Publikuar më: 28/9/2022, ora 20:46

Edi Rama ndryshoi 3 drejtues politikë të qarqeve një natë më parë, ndërsa Partia Socialiste vijon përgatitjet për zgjedhjet lokale të vitit të ardhshëm. Ajo që ra në sy ishte largimi i Arben Ahmetajt nga Vlora dhe dërgimi atje i Blendi Klosit. Pas shkarkimit si Zv/kryeministrër, Ahmetaj është thjesht deputet dhe anëtar kryesie i PS-së, pa asnjë angazhim në fushatën e ardhshme të socialistëve. Po ashtu, në sy ra rikthimi i Pandeli Majkos si drejtues në Kukës, ndërsa Elisa Spiropali shkon në Shkodër në vend të Edona Blialit.

Pse u largua Ahmetaj? Çipa: Nuk do të “çmontohet” deri në zgjedhjet lokale

Publikuar më: 28/9/2022, ora 20:46

Edi Rama ndryshoi 3 drejtues politikë të qarqeve një natë më parë, ndërsa Partia Socialiste vijon përgatitjet për zgjedhjet lokale të vitit të ardhshëm. Ajo që ra në sy ishte largimi i Arben Ahmetajt nga Vlora dhe dërgimi atje i Blendi Klosit. Pas shkarkimit si Zv/kryeministrër, Ahmetaj është thjesht deputet dhe anëtar kryesie i PS-së, pa asnjë angazhim në fushatën e ardhshme të socialistëve. Po ashtu, në sy ra rikthimi i Pandeli Majkos si drejtues në Kukës, ndërsa Elisa Spiropali shkon në Shkodër në vend të Edona Blialit.