Pse u përkeqësua situata e pandemisë në këtë periudhë?

Publikuar më: 6/7/2022, ora 20:25

Pse u përkeqësua situata e pandemisë në këtë periudhë?

Publikuar më: 6/7/2022, ora 20:25

Komiteti Teknik i Ekspertëve iu rikthye mbledhjeve sot pas përkeqësimit të situatës së Covid-19 në Shqipëri, ku kemi një rritje të infektimeve, deri rreth 1 mijë një ditë dje dhe sot, ndërsa janë shënuar edhe humbje jete. Ekspertët thanë se në këtë moment nuk do të ketë masa shtesë, ndërsa rekomanduan vaksinimin me dozën e tretë dhe mbajtjen e maskave në ambientet e mbyllura. Për këtë çështje u diskutua mbrëmjen e së mërkurës në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN, ku epidemiologët dhanë arsye se pse u rritën rastet në këtë periudhë të vitit.

Pse u përkeqësua situata e pandemisë në këtë periudhë?

Publikuar më: 6/7/2022, ora 20:25

Komiteti Teknik i Ekspertëve iu rikthye mbledhjeve sot pas përkeqësimit të situatës së Covid-19 në Shqipëri, ku kemi një rritje të infektimeve, deri rreth 1 mijë një ditë dje dhe sot, ndërsa janë shënuar edhe humbje jete. Ekspertët thanë se në këtë moment nuk do të ketë masa shtesë, ndërsa rekomanduan vaksinimin me dozën e tretë dhe mbajtjen e maskave në ambientet e mbyllura. Për këtë çështje u diskutua mbrëmjen e së mërkurës në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN, ku epidemiologët dhanë arsye se pse u rritën rastet në këtë periudhë të vitit.