Pse u shtuan tani rastet e reja me koronavirus?

Publikuar më: 1/7/2022, ora 15:29

Pse u shtuan tani rastet e reja me koronavirus?

Publikuar më: 1/7/2022, ora 15:29

Artan Simaku, epidemiolog, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për rritjen e ndjeshme të rasteve të reja me koronavirus dhe varianteve që janë duke qarkulluar në vendin tonë, por edhe në botë aktualisht.

Pse u shtuan tani rastet e reja me koronavirus?

Publikuar më: 1/7/2022, ora 15:29

Artan Simaku, epidemiolog, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për rritjen e ndjeshme të rasteve të reja me koronavirus dhe varianteve që janë duke qarkulluar në vendin tonë, por edhe në botë aktualisht.