Psikiatrja Rreli: Abuzimi me alkoolin, problematikë kryesore e lidhur me stresin nga izolimi

Në një lidhje direkte me studion e “Dita jonë” në A2, psikiatrja Arjana Rreli tregon rrezikun për shëndetin mendor dhe fizik që shkakton periudha që po kalojmë.